In cursul anului 2011 un intreg serviciu dintr-o primarie a fost "obligat" sa lucreze in doua schimburi sch. 1 de la 07.00-15.30 sch.2 de la 15.00-23.00 si in zilele de sambata fara ca ziua de simbata sa fie pontata ca atare, erai obligat sa semnezi condica pt. ziua de luni si lunea sa stai acasa in contul zilei de sambata. Mentionez ca ROI spune clar programul institutiei de la 07.00-15.30 de luni pana vineri fara alte exceptii. Situatia se repeta si in anul 2012. DACA PUNEM INTREBARI DESPRE ACEST SUBIECT SUNTEM AMENINTATI CU COMISII DE DISCIPLINA SAU SA NE DAM DEMISIA. As dori sa inteleg si eu aceasta situatie.
Legea 284/2010 si 285/2010 (cele care stabilesc salarizarea bugetarilor, cadrul general si cel specific anului 2011) prevad ca orele suplimentare nu se platesc ci se compenseaza cu timp liber corespunzator. Aceeasi prevedere este inca in vigoare si anul acesta, asa ca...
DA. Suport consecintele, sunt sigur ca le vor suporta si EI, mai ales ca sambata 28.01.2012 am lucrat si nu suntem pontati, nici nu figuram ca am fost in zilele de sambata la servici.
Repaus saptamanal
mariusastra
Buna ziua am si eu o problema lucrez la o firma de aproape 6 ani in contractul de munca scrie ca am programul de luni pana vineri in doua schimburi a 8 ore de ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte
vasianp
Numele meu este V. Petru de profesie electrician medie tensiune.Serviciul meu se desfasoara in ture de trei schimburi astfel;
07.00-15.00 sch 1
15.00-23.00 ... (vezi toată discuția)