avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrari

Lucrez in invatamint si in aceasta perioada se completeaza normele didactice pentru urmatorul an scolar. Se va emite o decizie a directiunii cu materiile predate.Ce se imtimpla daca refuzi semnarea deciziei, aducind argumente viabile, dar care vizeaza toate normele( modalitate de constituire ) nu numai cea personala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 26 Ianuarie 2012
Vi se poate comunica decizia si prin alte mijloace de comunicare ... de exemplu, prin posta cu confirmare de primire ..

Dvs aveti posibilitatea de a contesta decizia respectiva ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)
Aprobare concediu fara plata in invatamant true true Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma consiliati in vederea luarii unei decizii la nivel de Consiliu de Administratie. In data de 16 aprilie 2012,mandatul ... (vezi toată discuția)