avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii adeverinta de sanatate vizata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

adeverinta de sanatate vizata

Buna seara!
Sunt angajata la o societate care are sediul in Bucuresti, dar are si Punct de lucru in Orasul X(unde lucrez eu). Declaratia 112 se depune la Bucuresti. Am mers la Casa de Sanatae din orasul meu (X) pentru a viza o adeverinta de sanatate dar cei de acolo au zis ca figurez pe Bucuresti si nu o pot viza. Ce fac in aceasta situatie? Merg la Bucuresti? V a multumesc.
Cel mai recent răspuns: DINESCU FLORENTA , utilizator 19:13, 29 Ianuarie 2012
Daca sunteti salariata adeverinta trebuie eliberata de angajator de ce ati mers la casa de sanatate ? Angajatorul trebuie sa va emita si sa vizeze aceasta adeverinta si copie dupa ordinul de plata si o trimita catre dvs la punctul de lucru prin posta daca altfel nu poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurare cas pentru ruda aflata in alt oras Gabi-M Gabi-M Buna ziua, Sunt angajat full-time ca programator la o firma din Galati de 5 ani. Sunt domiciliat in Galati, cu adresa din Galati trecuta in buletin. Vreau ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca lucrez in bucuresti dwi dwi Intrebarea mea este: daca societatea la care lucrez are sediul social in Ilfov si punctele de lucru din Bucuresti nu sunt declarate la RC intrucat desfasoara ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)