avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retineri de catre banca direct pe cardul de debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retineri de catre banca direct pe cardul de debit

Banc Post, are o problema cu mine: nu mi-am returnat imprumutul in franci elvetieni din mai 2011. Motivul meu: marirea dobanzii in mod nejustificat. (Nu am timp de procese din intentia mea, astept ca ei sa ma dea in judecata.)
Am avut surpriza ca sa constat ca mi s-au retinut bani in data de 17 ianuarie 2012, direct de pe cardul de salariu, fara sa fiu anuntat in nici un fel, notificat, judecat de instanta ori alte asemenea actiuni de aducere la cunostinta ori executat silit.
Intrebare: cum fac sa contracarez aceste actiuni, cui ma adresez pentru a reclama acest act? Este clar ca au facut o ilegalitate, nu insist asupra acestui aspect, doar aceste doua intrebari. Multumesc
Cel mai recent răspuns: bsterea , utilizator 17:53, 26 Ianuarie 2012
Depuneti plangere penala in acest sens,la organele de politie sau parchet.
luati actele pe care le-ati semnat la acordarea creditului. Daca ati semnat un contract de gaj pe conturi - ma refer la conturile de salariu, nu aveti ce face , au tot dreptul. Daca nu aveti inserat acest cont intr-un contract de gaj nimeni nu are voie sa va umble in conturi.
Nu exista asemenea precizare in contract (gaj asupra conturilor). Trebuie sa fac sapaturi. Oricum, este neplacut. Multumesc pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire plata comision de administrare credit c0sminc00l c0sminc00l Buna ziua, am un imprumut in Franci Elvetieni la banca Volksbank cu apartamentul ipotecat pe 25 de ani rata pe luna este in medie 270 CHF dintre care 70CHF ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in franci elvetieni alissab alissab Buna ziua ! In iunie 2007 am luat un credit ipotecar in franci elvetieni pe 35 ani,ipotecand apartamentul pe care l-am cumparat.Am luat 65450 CHF, avand ... (vezi toată discuția)