avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tichete cadou oferite de Rebu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tichete cadou oferite de Rebu

Pt.plata la zi a serviciilor oferite , Rebu ofera 6 tichete cadou lunar asociatiilor de proprietari. Va rog sa imi spuneti cum se impart aceste tichete deoarece reprezentantii Rebu considera astfel: 3 tichete administratorului si trei tichete asociatiei, iar comitetul executiv considera ca toate cele 6 tichete sunt date asociatiei pentru diverse cheltuieli. Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:11, 10 Noiembrie 2015
Toate tichetele revin asociatiei de proprietari ,pe considerentul ca proprietarii acesteia au inteles sa achite in termenul stabilit contele de intretinere,astfel ca asociatia de proprietari a putut achita factura catre unitatea furnizoare de servicii
REBU nu mai face distinctia, la ora actuala, intre tichete acordate administratorului si cele pentru asociatie.
Acum cativa ani acest bonus de la REBU era acordat distinct cu tichete pentru persoana care se ocupa de plata abonamentului la timp si materiale de curatenie acordate asociatiei.

In prezent Rebu mai acorda astfel de tichete? Care era valoarea nominala a unui tichet?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2015
elga50, moderator
Da, mai acorda pentru 25 locatari = 1 tichet = 10 lei
Deci, daca aveti 105 locatari, declarati in contract, vi se acorda 4 tichete. Nu stiu cate v-ar da, daca ati avea 95 locatari .... :)

Stiu ca se primesc la Kaufland, Carrefour, Cora. La altele nu stiu.
Multumesc pentru raspuns.
Dar la alti furnizori de utilitati stiti sa se acorde asa ceva?
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2015
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Bonus de la firma de salubritate Maria Bezsan Maria Bezsan platim numerar si in timpul dorit de firma de salubritate care acorda un bonus in numerar acesta fiind ridicat de administrator! De ce asociatia nu se poate ... (vezi toată discuția)
Bonusul de la prestatorul serviciului de salubrizare. marian_01 marian_01 ma numesc marian,si sunt noul presedinte al unei asociatii de proprietari,in cursul mandatului meu am fost informat verbal de catre cenzorul asociatiei ca noi ... (vezi toată discuția)
In legatura cu conducerea si administrarea asociatiilor de proprietari sorinstanciu sorinstanciu Buna ziua! Sunt proaspat ales in functia de presedinte de asociatie al unei Asociatii de proprietari. De la bun inceput precizez faptul fostul presedinte a ... (vezi toată discuția)