Pt.plata la zi a serviciilor oferite , Rebu ofera 6 tichete cadou lunar asociatiilor de proprietari. Va rog sa imi spuneti cum se impart aceste tichete deoarece reprezentantii Rebu considera astfel: 3 tichete administratorului si trei tichete asociatiei, iar comitetul executiv considera ca toate cele 6 tichete sunt date asociatiei pentru diverse cheltuieli. Multumesc
Toate tichetele revin asociatiei de proprietari ,pe considerentul ca proprietarii acesteia au inteles sa achite in termenul stabilit contele de intretinere,astfel ca asociatia de proprietari a putut achita factura catre unitatea furnizoare de servicii
REBU nu mai face distinctia, la ora actuala, intre tichete acordate administratorului si cele pentru asociatie.
Acum cativa ani acest bonus de la REBU era acordat distinct cu tichete pentru persoana care se ocupa de plata abonamentului la timp si materiale de curatenie acordate asociatiei.
Da, mai acorda pentru 25 locatari = 1 tichet = 10 lei
Deci, daca aveti 105 locatari, declarati in contract, vi se acorda 4 tichete. Nu stiu cate v-ar da, daca ati avea 95 locatari .... :)
Stiu ca se primesc la Kaufland, Carrefour, Cora. La altele nu stiu.