avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare pensionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare pensionar

Buna ziua.
Imi puteti zice, va rog, la momentul actual care dintre pensionari pot fi angajati cu norma intreaga?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 26 Ianuarie 2012
Persoanele pensionate pentru limita de varsta.
Si cei pensionati pentru gradul III de invaliditate pot fi angajati cu maxim 4 ore/zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar anafoooc anafoooc ma mai pot angaja daca sunt pensionar? am iesit la pensie pentru limita de varsta, n-am handicap si am lucrat in mediul privat. multumesc (vezi toată discuția)
Angajare administrator .s.r.l. ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua. Eu sunt pensionat de invaliditate gradul III , deci am dreptul la o jumatate de norma de lucru. Mi s-a oferit un post la o societate , s.r.l. de ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)