avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... jigniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

jigniri

i-am trimis sotiei niste sms-uri cu caracter jignitor.de fapt i-am spus ce gandesc despre ea si faptele ei.ce risc penal?
Din punct de vedere penal nu poate fi retinuta nicio infractiune.Poate in civil, daca totusi sotia va fi atat de lezata de continutul acelor sms-uri, ar putea cere ceva despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere facuta de catre o tipa... gukkkk gukkkk O tipa mi-a facut plangere la politie. Tipa a incercat sa ma minta ca are prieten, si mi se umfla in pene gen \\\\\\"nu ma mai suna\\\\\\". Am jignit-o prin ... (vezi toată discuția)
Am trimis 2 mesaje cuiva prin care i-am adus ceva jigniri... rizzo rizzo Mai exact,i-am trimis 2 mesaje,care contineau cuvintele \"tarfa\" si \"taratura\".N-am facut altceva decat am relevat o stare de fapt.Mesajele i le-am trimis ... (vezi toată discuția)
Urmarire, fotografii marinavanessa marinavanessa Sotia fostului sot, tatal copilului meu, ma urmareste si imi face fotografii pe strada, in parc, imi scrie sms-uri jignitoare, e-mailuri cu acelasi continut. ... (vezi toată discuția)