avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită notificare
Discuție deschisă în Executare silită

notificare

La cit timp si care sunt obligatiile executorului judecatoresc sa faca o notificare catre debitor ?Care sunt masurile pe care le poate lua un executor asupra debitorului daca acesta nu vrea sa se prezinte la somatii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:49, 26 Ianuarie 2012
Dupa ce instanta competenta va incuviinta inceperea executarii silite, executorul judecatoresc va trimite debitorului o somatie, care va avea mentiunile pe care le prevede legea, prin care ii pune in vedere sa isi execute obligatia in termenul aratat in somatie, in caz contrar executorul fiind autorizat sa demareze procedura de executare silita.
In cazul in care debitorul nu da curs solicitarii cuprinse in somatie, executorul va continua executarea prin urmarirea silita a bunurilor debitorului.
Cursul executarii silite poate fi influentat prin aparitia unor cauze de suspendare a executarii silite, de intrerupere, incetare, perimare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita n.c.p.c. mircea_1973 mircea_1973 Buna ziua! Art .696 C.proc.civ. prevede urmatoarele; În cazul în care creditorul, din culpa sa, a lăsat să treacă 6 luni fără să îndeplinească un ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei sentinte leona777 leona777 Doresc sa stiu cum se procedeaza cand am castigat un proces civil si am de recuperat o suma de bani. Nu am mai fost in situatia asta, ca sa stiu cum sa fac. Va ... (vezi toată discuția)