avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitatea in partida simpla
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitatea in partida simpla

Buna ziua, spuneti-mi va rog, eu ca lichidator judiciar pot deconta cheltuielile efectuate pentru societatile in insolventa / faliment (ex. cheltuieli cu arhiva, cu notificarile, cu deplasarile, etc.- cheltuieli suportate de mine) sunt sau nu deductibile aceste cheltuieli, le inregistrez in contabilitatea mea sau nu? Dar veniturile (prin incasarea de la fondul de lichidare pentru aceste societati in faliment) sunt venituri deductibile? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:22, 26 Ianuarie 2012
nu sunt deductibile aceste cheltuieli intrucat acestea sunt efectuate din averea debitorului, conform art. 4 din legea insolventei.
sunt venituri impozabile doar veniturile ce reprezinta onorariul dvs. stabilit de judecatorul sindic in cadrul procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre stabilirea onorariului contabilului numit Herra_ Herra_ Am intocmit evidenta financiar contabila pe ultimele 6 luni ale unei societati comerciale (contabila nu mai este in tara). Am convenit ca sunt de acord si am ... (vezi toată discuția)
Comison lichidator ENGFULL ENGFULL comisonul lichidatorului este reglemantat prin lege ? ma refer la cuantum mai exact am primit o oferta de intremediere a vanzarii firmei sa zic , teren , ... (vezi toată discuția)
Societate in faliment Florin8911 Florin8911 Buna ziua.am avut o firma care a fost data in judecata pt faliment care avea datori la stat.intrebarea mea este:eu am cumparat cu prietena mea anul terecut un ... (vezi toată discuția)