avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Meseria de fotograf
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Meseria de fotograf

Buna ziua. As dori sa stiu daca este nevoie de o autorizatie speciala (PFA) pentru a practica meseria de fotograf/editor foto..

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:17, 26 Ianuarie 2012
Puteti sa va inregistrati ca pfa sau sa lucrati pe contracte cu drepturi de autor. Aveti informatii pentru varianta a doua la adresa: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Specialist efecte speciale dorucretzu dorucretzu buna ziua . doresc sa aflu daca 1- veniturile din meseria de specialist efecte speciale de film si teatru sunt impozitate ? si 2- daca pe efectele ... (vezi toată discuția)
Diploma de psiholog obtinuta in germania este recunoscuta in romania? anyrada anyrada Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana care a obtinut diploma de psiholog in Germania poate practica meseria in Romania ( PFA sau II)? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - diploma de specialitate in domeniu sau nu RamonaBG RamonaBG Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor din partea voastra. Imi doresc sa deschid un PFA pe cod caen 7420 Activitati fotografice, insa eu nu am studii de ... (vezi toată discuția)