avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratii PFA suspendat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratii PFA suspendat

Buna ziua,

As dori sa stiu ce declaratii ar trebui sa depuna un PFA suspendat.
Anul trecut in ianuarie, a trebuit sa suspend PFA-ul pentru a intra in concediul de crestere a copilului. Atunci am depus toate declaratiile care mai erau nevoie pentru anul 2010. Am anuntat suspendarea mea ca PFA si la finante si la sanatate.
Trebuie sa depun ceva declaratii pentru anul 2011?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa ciucasica ciucasica Buna ziua, Am lucrat ca PFA pana in decembrie, cand a trebuit sa suspend activitatea, din cauza faptului ca am nascut. Pe anul 2010 am incheiat toate ... (vezi toată discuția)
Venituri din pfa si din cim pentru concediu crestere copil Ashyma Ashyma Buna seara, Beneficiez de venituri din PFA de anul acesta (PFA deschis pe 22 aprilie) cat si venituri din contract indivual de munca. Voi naste in luna ... (vezi toată discuția)
Cand se suspenda pfa pt indemnizatie ccc ContSters114803 ContSters114803 buna ziua la jumatatea lunii decembrie ar trebui sa nasc, sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am pfa separat . intrebarea mea este : cand ... (vezi toată discuția)