avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Chemare in instanta OPC
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Chemare in instanta OPC

Buna ziua,
Am facut o sesizare la OPC si nu am primit raspuns in 30 de zile. Am sunat si deasemenea mi s-a raspuns cu o atitudine sfidatoare, nu stiu daca mi se va raspunde in scris conform legii sau daca se va face vreo investigatie referitor la sesizarea mea.
Sesizarea este din noiembrie 2011.
Spuneti-mi va rog cum si unde pot actiona in judecata OPC pentru a solicita un raspuns la cererea mea si investigarea situatiei?.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
nucut, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 12:42, 28 Ianuarie 2012
aIn raport de obiectul cererii DVS va rog sa verificati daca solutionarea acesteia intra in sfera de activitate a OPC-ului . Analizati inca odata situatia si s-ar putea sa constatati ca de fapt trebuia sa va adresati la A.N.P.C. aceasta fiind autoritatea de stat apta sa efectueze controale si sa aplice sanctiuni. Succes ! si multa rabdare cu aceste institutii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni conform legii 188/1999 insense insense Ma aflu de ceva vreme in conflict cu un comisar de la OPC in urma nenumaratelor controale(pe care le-am castigat in instanta in marea majoritate) am depus la ... (vezi toată discuția)
Serviciile medicale, 1) poate fi considerat consumator, o persoana ... markomarius1 markomarius1 Serviciile medicale, 1) Poate fi considerat consumator, o persoana care plateste din patrimoniul propriu investigatii medicale? 2) Dupa primirea ... (vezi toată discuția)
Anpc apara interesele bancilor ? bebim bebim Buna ziua ! In anul 2006 am contractat un credit de nevoi personale in val de 10.199 ron de la o banca comerciala . In anul 2009 am avut ceva probleme in ... (vezi toată discuția)