avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROCES VERBAL DE CONTRAVENTIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROCES VERBAL DE CONTRAVENTIE

in procesul verbal intocmit de itm valcea la un control din 2010 au fost identificati in lipsa mea[patron] un nr. de 5 posibili viitori angajati.Acestia venisera chiar in ziua controlului inopinant al ITM la angajare,insa eu plecasem din localitate cu o zi inainte,fara insa a-i putea amana! ITM cu ocazia ivita a intcmit PV de contraventie ,pe care ulterior l-am semnat la sediul lor dupa cateva zile!Din cei 5 identificati de ITM am constatat ca unul nu exista[adresa de la MINISTERUL ADM.]-ESTE DE PE ALTA PLANETA-CNP FALS,C.I.-FALSA ,iar altul era paznic la o alta firma din acceasi incinta-adresa de la respectiva cu functia detinuta si orarul de lucru;CU TOTE ASTEA AM PIERDUT IN INSTANTA!
Cel mai recent răspuns: IRMA-C , utilizator 13:21, 30 Ianuarie 2012
pentru ca nu ati reusit sa rasturnati prezumtia legalitatii procesului verbal de contraventie
Este posibil ca Dv. nu ati avut o sustinere in apararile formulate, inasa fel ca sa convingeti instanta ca cele inscrise in p-v. nu corespund adevarului. Persoanele care au dat declaratie la insp. ITM,:) au fost audiate de catre instanta?...
cum pot asta;instanta nu a tinut cont de absolut nimic depus la dosar-audieri in instanta ale martorilor+hartiile oficiale emise de MINISTERUL ADM. SI INTERNELOR si cealalta firma din aceeasi incinta; Vreau legea sa o citesc!Pe firul scurt am aflat ca recte d.basescu a transmis ca orice sc. sa piarda in instanta procesele cu ITM. BANI LA BUGET!
AM AVUT SUSTINERE!MARTORII AU FOST AUDIATI ! NU S-A TINUT CONT DE NIMIC!IN HOTARARE NICI NU SE FACE VORBIRE DESPRE MARTORII SI HARTIILE DEPUSE DE MINE!APARAREA TOCMAI PE ACESTELUCRURI S-A BAZAT;PERSOANA NU EXISTA-HARTIE OFICIALA DE LA M.I.;CELALALT PAZNIC LA ALTA FIRMA DIN ACEEASI INCINTA ERA IN TIMPUL SERVICIULUI DE VPAZA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui proces verbal de contraventie incheiat de garda de mediu marap marap O societate a fost sanctionata pentru depozitarea de deseuri lemnoase (rumegus) pe malul unei balti. In localitatea respectiva functioneaza inca doua gatere, ... (vezi toată discuția)
Amenda itm 10.000 lei - plangere contraventionala silvia99 silvia99 va rog frumos: am o angajata cu 8 clase. pe cererea de angajare a trecut \"va rog sa imi aprobati ...incepand cu 1.10.2011\". cererea a semnat-o in ... (vezi toată discuția)
Masuri impuse de itm ITS ITS Buna ziua !! Vreau sa stiu si eu daca pot contesta in instanta odata cu P V de contraventie intocmit de ITM si masurile impuse de aceasta... Mai exact in ... (vezi toată discuția)