in procesul verbal intocmit de itm valcea la un control din 2010 au fost identificati in lipsa mea[patron] un nr. de 5 posibili viitori angajati.Acestia venisera chiar in ziua controlului inopinant al ITM la angajare,insa eu plecasem din localitate cu o zi inainte,fara insa a-i putea amana! ITM cu ocazia ivita a intcmit PV de contraventie ,pe care ulterior l-am semnat la sediul lor dupa cateva zile!Din cei 5 identificati de ITM am constatat ca unul nu exista[adresa de la MINISTERUL ADM.]-ESTE DE PE ALTA PLANETA-CNP FALS,C.I.-FALSA ,iar altul era paznic la o alta firma din acceasi incinta-adresa de la respectiva cu functia detinuta si orarul de lucru;CU TOTE ASTEA AM PIERDUT IN INSTANTA!
Este posibil ca Dv. nu ati avut o sustinere in apararile formulate, inasa fel ca sa convingeti instanta ca cele inscrise in p-v. nu corespund adevarului. Persoanele care au dat declaratie la insp. ITM,:) au fost audiate de catre instanta?...
cum pot asta;instanta nu a tinut cont de absolut nimic depus la dosar-audieri in instanta ale martorilor+hartiile oficiale emise de MINISTERUL ADM. SI INTERNELOR si cealalta firma din aceeasi incinta; Vreau legea sa o citesc!Pe firul scurt am aflat ca recte d.basescu a transmis ca orice sc. sa piarda in instanta procesele cu ITM. BANI LA BUGET!
AM AVUT SUSTINERE!MARTORII AU FOST AUDIATI ! NU S-A TINUT CONT DE NIMIC!IN HOTARARE NICI NU SE FACE VORBIRE DESPRE MARTORII SI HARTIILE DEPUSE DE MINE!APARAREA TOCMAI PE ACESTELUCRURI S-A BAZAT;PERSOANA NU EXISTA-HARTIE OFICIALA DE LA M.I.;CELALALT PAZNIC LA ALTA FIRMA DIN ACEEASI INCINTA ERA IN TIMPUL SERVICIULUI DE VPAZA
Masuri impuse de itm
ITS
Buna ziua !!
Vreau sa stiu si eu daca pot contesta in instanta odata cu P V de contraventie intocmit de ITM si masurile impuse de aceasta...
Mai exact in ... (vezi toată discuția)