avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mi-am schimbat domiciliul si vreau sa primesc pensia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mi-am schimbat domiciliul si vreau sa primesc pensia la noua adresa

Buna ziua , mi-am schimbat domiciliul si vreau sa primesc pensia la noua adresa .Ce trebuie sa fac pentru aceasta?
Cel mai recent răspuns: alexi , utilizator 22:15, 26 Ianuarie 2012
o adresa la casa de pensii
MI s-a spus insa ca nu imi voi primi pensia decat peste 2 luni, deci o luna nu as avea bani
De ce nu va faceti un card la una din bancile care au acest produs (card pensionari)??
Mi-e greu sa ma deplasez,sunt bolnav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa mut adresa de primire a pensiei mamei mele, nu se ... contbancar contbancar Cum pot sa mut adresa de primire a pensiei mamei mele, nu se poate deplasa si vreau sa o iau la mine, in alt judet? (vezi toată discuția)
Cum pot primi pensia la alta adresa? Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua. Am doua imobile in acelasi judet, avand domiciliul stabil pe adresa unuia dintre ele. Cum as putea primi pensia prin Posta pe adresa celuilalt ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie Georgi11 Georgi11 Am convins-o pe mama ca e mai bine sa-i vina pensia pe card..decat sa stea acasa sa asteptete postasul...Numai ca de 2 luni nu i-a venit cuponul de pensie...La ... (vezi toată discuția)