avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Practicã judiciarã in format electornic sau hartie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Practicã judiciarã in format electornic sau hartie

Aveţi idee unde pot să găsesc practică judiciară în format electronic sau pe hârtie (sub formă de cărţi) dar să fie cât mai ieftin? Sau poate gratis? Astept raspunsurile voastre.
Cel mai recent răspuns: Niculae , utilizator 11:48, 2 Octombrie 2004
In biblioteca
Raspunde

am trimis cuiva o factura fiscala pe care am fabricat-o eu pe calculator am scanato si trimso pe email unui cetatean strain pentru a justifica cheltuirea unor bani trimisi mie de catre el.intre timp a descoperit ca lam mintit.poate face plangere penala?el fiind cetatean strain?si ce pot pati?multumesc

Mă interesează cărţi pe care să le pot cumpăra şi nu numai pe care să le pot consulta la bibliotecă deoarece nu prea am timp să stau prin asemenea locuri. Oricum mulţumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - fals in declaratii anonim anonim situatia: tatal meu, aflat in stare de ebrietate conduce masina firmei si provoaca un accident, soldat doar cu distrugerea masinii. Pentru a nu fi acuzat sunt ... (vezi toată discuția)
Biblioteca online robert_11 robert_11 Sunt interesat in deschiderea unei biblioteci online. Mai concret, eu ar urma sa scanez carti (de toate tipurile, cu autori straini si romani, etc), si sa le ... (vezi toată discuția)
Client strain rau platnic Alexandru Surcel Alexandru Surcel Mi-au fost recomandati niste clienti straini carora le-am trimis pe email o oferta de onorarii, pe care acestia au acceptat-o explicit printr-o convorbire ... (vezi toată discuția)