avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie de intretinere

Tatal meu primea o pensie de intretinere din partea unei persoane care l-a batut cu cativa ani in urma.Acum tatal a decedat si in mod normal nu ar mai trebui sa primeasca pensia,dar persoana respectiva trebuia sa-i restituie o suma din urma care era esalonata pe 19 luni incepand cu luna septembrie 2011,a apucat sa ia 3 luni iar dupa decesul din decembrie au ramas inca 16 transe,banii veneau pe cupon de la casa de pensii si persoanei i se retinea din pensie.banii au venit dar nu-i putem ridica de la posta.Ce putem face pentru a ridica acesti bani,noi fiind 3 frati,dar nu am facut succesiune de mostenire?
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 20:28, 26 Ianuarie 2012
Trebuie sa faceti la un notariat un certificat de mostenitor, cu care dovediti calitatea de mostenitori.Cu acest act va prezentati la oficiul postal sa ii ridicati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia tatalui decedat ContSters356923 ContSters356923 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie privind pensia tatalui meu decedat. Tata a murit de curand si nu stiu ce sa fac pentru a ridica pensia de ... (vezi toată discuția)
Ridicare pensie dupa deces de catre rude de gradul 2 Ruxandra17 Ruxandra17 Buna seara, Mama mea a avut grija de bunicul meu, tatal tatalui meu, timp de 12 ani. In acest timp tatal meu a decedat, iar recent si bunicul meu a decedat. ... (vezi toată discuția)
Hotarari judecatoresti persoana decedata getafolescu getafolescu Buna ziua, O persoana a castigat plata unor drepturi salariale printr-o hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila. Plata este esalonata pe mai multi ... (vezi toată discuția)