avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... telefon sub ascultare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

telefon sub ascultare

in cazul victimei mai multor infractiuni savarsite de catre acelasi autor, respectiv invinuit, care primeste in mod repetat telefoane de la acesta - invinuit- prin care acesta ii comunica desi nu este citat in aceeasi zi la politie sau la parchet despre ceea ce victima a declarat chemata fiind in fata acestor autoritati, precum si afirmarea de catre invinuit ca este mana in mana cu politia si cu procurorul de caz care supravegheaza lucrarile de urmarire penala in dosar cum poate fi probata decat daca victima ar avea telefonul ascultat? drept urmare cum poate victima sa ceara ascultarea telefonului personal si cui pentru a putea proba spusele invinuitului care daca ar fi reale ar dovedi un alt caz clar de coruptie in cadrul justitiei romane.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:17, 29 Octombrie 2008
Daca e caz de coruptie mergeti la DNA si de acolo va trimit ei unde trebuie.
Faceti o plangere in scris.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat politienesc? menumoruth menumoruth Ce vad aici efectiv nu imi vine sa cred . Au ajuns sa asculte telefoanele pentru a proba si furturile. :O Maine poimaine am sa vad si un ultraj probat prin ... (vezi toată discuția)
Scoaterea de sub urmarire penala tzutzupimp tzutzupimp Poate procurorul sa dispuna scoaterea de sub urmarire penala si sanctionarea administrativa conform art. 10, lit b1) Cod procedura penala coroborat cu art. 11, ... (vezi toată discuția)