avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere abonamente servicii internet si televiziune( ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere abonamente servicii internet si televiziune( trei abonamente)

buna ziua,
am 3 abonamente ( 2 teviziune+internet si unul de internet) in 3 locatii diferite.
vreau sa le reziliez.
2 abonamente scadente pe 5 martie 2012- vreau sa platesc in avans perioada ramasa si sa predau echipamentele - imi spun ca nu pot
vreau sa fac o cerere in acest sens - imi spun ca nu pot
ce pot sa fac sa le rezilez platind restul de perioada contractuala ramasa?
mi-au zis ca cererea de reziliere nu se poate face decat cu 30 de zile inainte chiar daca platesc in avans nu au cum sa reziliez.

1 abonament la internet data scadenta aprilie 2012
imobilul un a fost contractat abonamentul a fost vandut, il platesc degeaba de 6 luni.
sa-l mut in alta locatie inseamna taxe peste taxe (sunt chiar nesimtite)+ obligatie de incheiere abonament pe inca 1 an
cum reziliez aceste abonamente?
ce fac cu firme care inventeaza reguli pe moment in functie de situatie ?

am mai reziliat un abonament ce depasise perioada contractuala si tot am avut probleme nu vroiau sa-l rezilieze.Au inventat regula ca trebuie sa am 18 facturi.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 00:00, 27 Ianuarie 2012
Cititi contractul cu ei la capitolul incetarea lui.Faceti notificari scrise prin care le aduceti la cunostinta ca doriti rezilierea in conditiile contractului si ale legislatiei in vigoare, le dati un termen de peste 30 de zile , cu mentiunea ca va achitati de toate obligatiile fata de ei si le puneti in vedere sa ridice aparatele de la dvs.
notificari scrise recomandate cu confirmare de primire?
caci la sediu nu-mi primeste nici un fel de hartie indiferent ce ar scrie pe ea.
simplu33 a scris:

notificari scrise recomandate cu confirmare de primire?

Neaparat !!!!
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de adeziune cu furnizor telefonie (doresc reziliere) Wilhalm Wilhalm Buna ziua, am incheiat un contract de adeziune cu [editat] pentru servici de internet si telefonie pe o perioada de 2 ani, dupa un an am cerut si servici de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Discordless Discordless Am un abonament de telefonie activ pana in octombrie 2012. Nu am beneficiat de reduceri sau alte oferte (nu am luat telefon pe abonament, este un abonament ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)