avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit DECONT CARBURANT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

DECONT CARBURANT

Buna seara
Am un P.F.A si in activitatea pe care o desfasor folosesc foarte mult autoturismul.
Va rog sa imi spuneti ce documente imi trebuie pentru a deconta 50% din valoarea benzinei. Este suficient bonul fiscal primit de la statiile de benzima?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: GOG STELIAN , utilizator 23:27, 26 Ianuarie 2012
ªi ordin de deplasare semnat şi ştampilat la destinaţie.
Dar activitatea mea consta in cosiliere persoane fizice (mai multe am inteles ca nu pot sa spun), ma deplasez tot timpul in tara dar discut cu persoane fizice care nu au stampila.
Cum procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)
Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Decontare transport auto - document justificativ anamariagroza anamariagroza buna ziua! pentru a putea deconta transport auto unui angajat care se deplaseaza cu autoturismul personal la o actiune in interes de serviciu, pe langa ... (vezi toată discuția)