avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită exexecutari silite
Discuție deschisă în Executare silită

exexecutari silite

Buna seara. Tatal meu a luat in 2004 niste obiecte electrocasnice in rate, iar in 2007 a murit. A platit 3 ani in fiecare luna iar de cand a murit nu sa m-ai platit rata. Azi 25/1/2012, am primit o adresa de la biroul executorului judec. ca daca nu platesc in termen de 8 zile. Executa silit mostenitorii, tin sa precizez ca suntem trei frati care stau in casa parintilor care sunt decedati si noi nu am facut sucesiunea. Antrebarea este daca ne poate lua casa sau obiecte din casa. Suma care este de plata e de 2935 lei. Va multumesc si daca doriti sa ma ajutati cu un sfat, asteptam raspunsul!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:52, 27 Ianuarie 2012
1-Analizati exact cand a fost realizata ultima plata
Daca tatal dvs a decedat din 2007 ,.ratele nu au mai fost achitate,fata de datorii din anul 2007 ,a intervenit termenul de prescriptie
2-Daca nu a fost dezbatuta succesiunea ,nu va poate executa,deoarece nu ati acceptat masa succesorala , pe cale de consecinta nu sunteti mostenitorii debitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit- titular decedat uaurelya uaurelya buna ziua, am si eu o problema daca ma puteti ajuta va rog :am primit acum un an o scrisoare de la o anumita firma precu ca tatal meu cat a fost in viata(in ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire? WisdomLove WisdomLove Buna ziua, Am mostenit de la tatal meu 1/3 din casa parinteasca (a bunicilor). Mai sunt 2 propietari pe aceasta casa, respectiv fratele si sora tatalui meu, ... (vezi toată discuția)
Cine vine la mostenire? am_vintila am_vintila As dori sa stiu care sunt mostenitorii de drept si care sunt cotele aferente mostenirii in urmatoarea situatie: defuncta cu sot decedat, doi copii, dintre care ... (vezi toată discuția)