Pana sa moara ,mama mea a vandut un teren pentru care avea acte de punere in posesie .Suprafata terenului nu a corespuns cu planul, deoarece o suprafata de 500 mp se gasea in gradina vecinului " ilegal "Pina sa moara mama a castigat in justitie terenul,dupa care vecinul a dat in judecata cumparatorul si a castigat terenul .actiunea fiind inceputa cand mama traia si s-a terminat in urma cu 6 luni mama fiind moarta de 2 ani, in proces a fost citat,si fratele meu, care avea imputernicire de la mama si cumparatorul..Acum cumparatorul vrea banii inapoi pentru ca nu poate sa intre in poseia totala a lui . Daca cumparatorul solicita in justitie bani le la mostenitori eu care nu am avut nici o legatura cu afacerea suport consetintele
multumesc
Vanzatorul raspunde fata de cumparator pentru evictiune. Dupa decesul vanzatorului, obligatia de a raspunde pentru evictiune revine mostenitorilor acestuia.
Da, in calitate de mostenitor raspundeti de prejudiciul suferit de cumparator pentru terenul vandut de mama dvs... insa daca faceti dovada ca nu ati acceptat mostenirea mamei nici tacit si nici expres, va raspunde numai fratele...
Mostenitori
Leordeanu
In urma decesului parintilor ei mama noastra(vaduva) obtine certificat de mostenitor si anume teren 250mp si constructii .
In 1990 mama i-mi doneaza 5000mp( ... (vezi toată discuția)