avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate . .Am cumparat un teren ,pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate . .Am cumparat un teren ,pe ...

Buna ziua ,V-a rog sa ma ajutati . .Am cumparat un teren ,pe care exista construita o casa de locuit,in Oradea cu suprafata totala de 846 mp .Am chemat Topograful si in urma masuratorilor facute ,mi sa spus ca 89 mp.din terenul meu este ocupat de vecinii din partea stinga .Adica mai precis ,1,5 m din toata lungimea casei lor. ,este construita pe terenul meu. .Am vorbit cu dinsii ,dar ei nu vor sa accepte asta nicicum.Adica nu vor nici sa i-mi cedeze o portiune din gradina lor in continuarea casei ,nu vor nici sa plateasca portiunea ocupata.V-a rog sa ma ajutati in acesta situatie ,cum se poate proceda si ce sanse sint ca sa i-mi recuperez in totalitate suprafata cumparata ? V-a multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 09:36, 23 Mai 2021
Trebuia sa știți înainte ce cumpărați.De ce nu a-ti verificat suprafata și dimensiunile terenului înainte,nu exista Cadastru?Cereți banii înapoi de la vânzător ca el a vândut ce nu avea.
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2021
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare dimensiuni teren proprietate proprie de către primărie mpaul1952 mpaul1952 Am cumpărat acum câțiva ani un teren intravilan În Măgurele și avea (conform Cadastrului) dimensiunile: 20,30 x 200 metri. Acum mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat bebe2000 bebe2000 Acum 2 ani am cumparat o vila cu teren, langa mine mai este o vila ( identica cu a mea) construita de acelasi vanzator. Vila mea fiind prima iar a vecinului a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ioasaf ioasaf Buna ziua ! Am urmatoarea problema. Locuiesc intr-o curte cu alte 3 familii de 20 de ani.Avem parti comune indivze in diferite cote curtea si gradina. Acum ... (vezi toată discuția)