avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie persoana responsabila Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie persoana responsabila Revisal

A aparut ceva din punct de vedere legislativ cum ca decizia prin care persoana care se ocupa de Revisal ar trebui inregistrata la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 27 Ianuarie 2012
Nu, raman in vigoare prevederile art. 2 alin. 6 si 8 din HG 500/2011.
HG nr.500/2011 nu face nicio referire la aceasta situatie ... deciziile interne de numire a persoanelor desemnate pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului se pastreaza la dosarul de personal al acelei persoane ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)
Decizie numire persoana revisal adinaelena adinaelena Buna ziua Ve rog spuneti-mi si mie cum sta treaba cu acea decizie celebra privind persoana care se va ocumpa de revisal .Eu am o firma care are trei ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, Noul reisal trebuie completat sau preluat din vechiul revisal cu toate contractele de munca inclusiv ale presoanelor care nu mai sunt ... (vezi toată discuția)