avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ONG nu mai plateste salarii, nu ne da nici in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ONG nu mai plateste salarii, nu ne da nici in somaj-cum se procedeaza?

Buna ziua,

As vrea sa stiu cum pot proceda in situatia in care ONG-ul la care lucrez nu ne mai plateste salariile, ni se promite ca ni se vor da, dar in acelasi timp nici nu se restructureaza posturile ca sa ne treaca in somaj?

Cum pot face sa imi recuperez drepturile salariale? ii pot da in judecata pentru daune sau ceva de genul acesta, mai ales ca sunt si in plata stimulentului de insertie?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:59, 27 Ianuarie 2012
faceti plangere la ITM si daca nu au platit nici retinerile la sursa ptr somaj, CASS, pensii, puteti face plangere si la Parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp este obligat angajatorul sa-mi raspunda la o cerere? elenagabi elenagabi Va adresez rugămintea să-mi spuneţi care este timpul maxim prevăzut de lege în care angajatorul este obligat să-mi răspundă (în scris) la o cerere. La ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca ndan57 ndan57 Buna seara, as dori sa stiu daca exista pe acest forum vreun administratoar(oare) din sectorul 6 care are contract individual de munca si poate sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Contribuții cami6891 cami6891 Buna, Aș avea nevoie de un pic de ajutor. Suntem un SRL cu 8 angajați care au CIM și cu norma întreaga și cu timp parțial.Pe ... (vezi toată discuția)