avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu de incadrare la salariatele care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu de incadrare la salariatele care sunt in C.I.C.

Buna ziua!
Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:
Salariatelor care sunt in concediu de crestere si ingrijire copil, deci implicit au contractele de munca suspendate si in Revisal, trebuie sa le fac act aditional de majorare a salariului de incadrare la minim 700 lei?
Daca DA, cine semneaza actele aditionale?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: teomir_tgv , utilizator 12:55, 30 Ianuarie 2012
Nu trebuie sa faceti asa ceva , la revenirea din CCC atunci se va modifica salariul ...... aveti grija ca modificarea salariului minim nu se trebuia sa se faca ca urmare a negocierii dintre angajator si salarat , ci ca urmare a aparitiei HG nr.1225/2011.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut obligatoriu IOANBRADEA IOANBRADEA Buna ziua ! Am si eu o intrebare, daca va rog si puteti sa ma ajutati: De cand intra in vigoare salariul minim brut de 700 lei si care este termenul de ... (vezi toată discuția)
Noutati privind salariile din 2012 ? eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. As dori si eu niste raspunsuri. Firma la care lucrez are un nr de salariati angajati cu salariul minim (fara sporuri), deci nu a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Coeficienti salarizare 2012 BIANCA IRINA BIANCA IRINA privind salariu minim brut pe tara din 2012 de 700 lei lunar, intrebarea mea este daca mai sunt actuali coeficientii de salarizare ce erau prevazuti in ... (vezi toată discuția)