avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restante RDS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restante RDS

Pe scurt : tatal meu a inchiriat apartamentul bunicilor mei acum 4 ani si a facut mutatie pentru contractul pe care il avea cu RDS. Au aparut si problemele: facturile veneau cu intarziere , tot timpul cu debit restant si datorita unei facturi mai mari tatal meu s-a hotarat sa inchida contractul. Cum nu se putea fara achitarea debitului restant nu a mai platit si atat. Serviciile nu au mai fost furnizate de catre RDS. Insa bunicii mei au revenit in imobil( tatal meu schimband domiciliul) si vor sa incheie alt contract . Sunt obligati sa plateasca datoriile tatalui meu ?
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 20:21, 27 Ianuarie 2012
Titularul contractului are aceasta obligatie pe care, pana la urma, va trebui sa o achite dar si cu penalizari, care nu vor fi mici. Prestatorul de servicii poate refuza incheierea unui contract cu bunicii dv.
clauzele din contract " drepturile si obligatiile " beneficiarului si furnizorului de serviciu sunt cele care reglementeaza legal inchiderea litigiului , in caz contrariu se ajunge in instanta . daca nu ati reziliat legal contractul , adica o notificare de a se rezilia contractul depusa la RDS , nu aveti castig de cauza si trebue sa achitati costurile plus penalizarile . penalizarile ,daca rds este de acord , se pot concilia amiabil ptr reducerea penalizarilor calculate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise Ionelav33 Ionelav33 Buna ziua, Am o firma de prestari servicii, in contractul cu firma pentru care lucrez se specifica ca plata serviciilor efectuate de mine se efectuaza in ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)