avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua am si eu o intrebare.
Daca sunt intr'un proces civil ... pot deschide in acelasi timp un proces penal sau numai dupa finalizarea procesului civil?
Deoarece sunt in proces civil pentru o mostenire .... un certificat de mostenitor obtinut pe nedrept .. iar avocata care o am ma tot suceste ....:((
Cel mai recent răspuns: Andreea_Lita , utilizator 15:19, 29 Ianuarie 2012
Puteti deschide un proces penal in acelasi timp. Daca este cazul, procesul civil se va suspenda pana la solutionarea celui penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau in judecata pe cineva chiar daca dosarul este inca la politie? dvnity dvnity In urma cu ceva timp am avut un accident in urma caruia ma consider nevinovat si ca sa urgentez intr\'un fel treaba as vrea sa stiu daca pot incepe un proces ... (vezi toată discuția)
Parat decedat, continuare proces angajat001 angajat001 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie tatal meu a decedat in urma cu aproximativ o luna, fiind in timpul vietii a fost citat intr-un proces cu ... (vezi toată discuția)
Suma de bani incredintata spre pastrare si sustrasa prin efractie nama nama Buna ziua . O suma de bani a fost incredintata mamei mele spre pastrare de catre o vecina dar i-a fost sparta casa si exista o ancheta in acest caz dar acum ... (vezi toată discuția)