Bun seara.Va rog sa imi spuneti daca pot face un contract de comodat cu o firma care ma va angaja in spatiul pe care doresc sa-l pun la dispozitie,desi nu sunt proprietar(ambii parinti au decedat),dar sunt unic motenitor si locatar a-l spatiului. Adica sa nu i-l inregistrez la finante caci acolo imi cere sa fiu proprietar. Va multumesc anticipat.
Pai altfel cum sunteti proprietar...??? Cel mai corect este sa dezbateti succesiunea, asa in baza certificatului de mostenitor veti deveni proprietar vi se va intabula dreptul de proprietate asupra imobilului si veti putea incheia contracte de comodat, inchiriere sau sa dispuneti de bunul dvs cum doriti!
Nu ati citit cu atentie prima mea intrebare.Vreau sa inchiriezunei firme spatiul unde am domiciliul.Poate inregistra firma punctul de lucru cu contract de comodat intre mine si firma ,iar la Registru sa prezinte si Titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat?
Eu am citit f Bine intrebarea! Si aceasta este raspunsul! Nu se poate sa va prezentati asa....dvs deocamdata nu aveti calitatea de proprietar...dezbateti succesiunea....
Punct de lucru
Fl0r3ntina
Buna ziua,
Pot sa infiintez un punct de lucru pe baza unui \"contract de intretinere\"?
Inchei cu persoana respectiva un contract de comodat dar nu are act ... (vezi toată discuția)