avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Accident plata daune
Discuție deschisă în Executare silită

Accident plata daune

Buna seara.Varul meu care lucra ca sofer pe o autocisterna a suferit un accident . In urma unei defectiuni electrice masina a luat foc si el a ramas cu probleme locomotorii. Dupa un an , a fost anuntat ca trebuie sa plateasca daune de 30 000 RON . Ce se va intampla avand in vedere ca nu mai are nici un venit,nu detine nici o locuinta.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:22, 28 Ianuarie 2012
Cine l-a anuntat?A fost un proces?S-au facut expertize prin care i s-a stabilit culpa?Ce constatari s-au facut?Avem nevoie de mai multe detalii
Nu exista o expertiza asupra cauzelor care au generat accidentul? Accidentul s-a produs din vina dansului? Societatea a deschis proces pentru recuperarea pagubelor?
Lorela a scris:

Cine l-a anuntat?A fost un proces?S-au facut expertize prin care i s-a stabilit culpa?Ce constatari s-au facut?Avem nevoie de mai multe detalii

Buna ziua.Revin cu cateva precizari.
A avut loc un proces,in urma caruia a fost gasit vinovat.Pana pe 2 februarie poate sa faca recurs , dar nu are nici un martor .Cum isi va recupera firma banii avand in vedere faptul ca el a ramas cu un handicap locomotor ? Ce pot sa ii faca pentru a-si recupera banii?
Va multumesc anticipat.
Daca nu sunt venituri si nici bunuri, nu au ce executa silit. Cand se va angaja, daca datoria nu se prescrie pana atunci, i se va pune poprire pe salariu.
Ar trebui sa faca recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca-culpa comuna.ce pot face in acest caz? crucy crucy In urma accidentului de munca s-a stabilit de instanta culpa comuna , adica a firmei cat si a mea. Pot face plangere penala sau civila inpotriva persoanelor ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie impotriva suspendarii cauzei wolfususro wolfususro Am o cauza cu un accident in care respectivul domn a fugit de la locul accidentului. Dupa mai bine de un an de inceracri de recuperare a pagubelor ... (vezi toată discuția)
Implicare in accident de circulatie robertinox robertinox buna ziua. Pe data de 28.05.08 am fot implicat intr-un accident de circulatie, deoarece un biciclist a efectuat, de pe contrasens, mavevra de efectuare a ... (vezi toată discuția)