avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt asigurat prin contract, ma ajuta la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt asigurat prin contract, ma ajuta la pensie?

Platesc cas -ul la Cj pensii 232 lei si sunt asigurat. Ma ajuta la pensie? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:15, 28 Ianuarie 2012
da, este stagiu de cotizare si se va calcula pensia luand in calcul si aceste sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pensie seneca399 seneca399 Am 51 de ani si 31 ani vechime in munca (efectiva). Sunt pensionar gradul III ( cu drept de munca la 4 ore) si nu gasesc un asemenea post.As vrea sa platesc ... (vezi toată discuția)
Beneficiile contractului de asigurare sociala incheiat cu casa de pensii alina0 alina0 Buna ziua, Sunt plecata din tara de 3 ani si m-ar interesa sa-mi mearga vechimea in munca. In sensul acesta am fost la Casa de Pensii a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Se poate plati pentru cresterea vechimii in munca OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI daca cineva are o vechime de 12 ani si e pensionata pe caz de boala de 16 ani,poate platii contributii pensie(o anumita suma intr-o singura transa) ca sa ... (vezi toată discuția)