Buna ziua. va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Am de recuperat de la o persoana fizica(e si ruda prin alianta) suma de 7500 lei. Documente care sa dovedeasca imprumutul nu am, doar martori. intrebarea mea este:
1. ce sanse am sa ii castig in instanta?
2. cam cat ar ajunge onorariul unui avocat? Si cum se plateste avocatul? dupa ce recuperez banii? Nu ma pricep deloc..de asta intreb.
Multumesc anticipat
eu personal sunt de alta parere : daca nu aveti absolut niciun inscris nimic (vreun ordin de plata la banca sau ceva de genul asta) nu aruncati banii degeaba. daca vreti pana deseara strang 100 de oameni care sa se jure ca v-am dat eu 1 000 000 lei asta nu inseamna ca o sa am castig de cauza la judecatorie
cat despre onorariul avocatului, trebuie platit oricum, pt ca el munceste - sigur ca puteti include si un onorariu de succes, dar acesta e mai mult un bonus.
eu personal, daca ati fi venit la mine si nu aveati niciun inscris nu va luam nici banii nici cazul
Avocatul Vlad Fesan are dreptate.
Va mai ramane ca si solutie sa ii propuneti esalonarea platii prin proces verbal pe care il semnati amandoi si at aveti ceva atasa in probatoriu ptr dosar daca nu va plateste nici in rate.
Taxa de barou
irinman
Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)