avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme la locul de munca a unei persoane cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme la locul de munca a unei persoane cu dizabilitati.

Sunt o persoana cu dizabilitati cu handicap accentuat,dar care lucrez la buget fiind si beneficiarul legii 448/2006 pana la un anumit punct.
Conform legii ar trebui sa beneficiez de sprijin din partea conducerii unitatii la care lucrez.Am facut cunoscut acest fapt dar nu numai ca personal nu mi-a dat raspuns la solicitari dar a adus in discutie intr-o sedinta cu ceilalti colegi problemele mele de sanatate.
Credeti ca as putea acuza conducerea de abuz in serviciu.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 09:05, 29 Ianuarie 2012
Despre ce fel de sprijin vorbiti? Putem vorbi de discriminare daca...
Sprijin in ceea ce priveste programul de lucru,adica mai mult de 8 ore intr-o zi (12 ore cu ferestre) iar in alta zi 3 ore in schimb apropiatii au orar fara ferestre,fac naveta zilnic 74 km dus intors (sunt profesor),mi-a fost incalcat dreptul la imagine discutand in consiliul profesoral problemele mele medicale.
A sugerat ca e suficient ca nu platesc impozit si sa fiu bucuros.
Depuneti o plangere la ISJ si la ANPH

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminarea tinerilor la locul de munca? arhontele arhontele Personalul didactic din invatamant cu mai putina vechime \"beneficiaza\" de : -ore de predare plasate spre sfarsitul programului - mai multe ore de predare ... (vezi toată discuția)
Naveta dorinv dorinv Buna ziua Exista vreo reglementare legala in ceea ce priveste naveta? Adica cati km se pot face intr-o zi, saptamana, timpi orar, fara a fi obligat la mai ... (vezi toată discuția)
Interpretarea si respectarea unor aticole din contractul colectiv de munca ContSters328374 ContSters328374 In CCM al fabricii , la articolul 264 se stipuleaza: (1) In cazul salariatilor care au serviciul intr-o localitate si domiciliul in alta localitate[b],[/b] ... (vezi toată discuția)