avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nedepunere bilant control garda financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nedepunere bilant control garda financiara

Buna ziua

in urma cu ceva timp am avut o firma care a mers si nu prea, in 2009 nu am mai reusit sa depun evidenta financiar contabila cu toate ca eu am continuat si in 2010 cu firma, evident pe minus in vederea ca se va mai schimba ceva......zilele trecute a venit la usa mamai unde am domiciliu garda financiara si politia si ia zis sa ma prezint cu actele finaciar contabile pe 2009 si 2010. Ce se poate intampla daca nu ma prezint sau daca ma prezint si reancep sa depun toata contabilitatea pe 2009 si 2010?

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 17:06, 29 Ianuarie 2012
Amenzi en gros si obligativitatea refacerii evidentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzari en gross si en detaille phasiphae phasiphae am o firma cu care vand produse cu ridicata dar am si multi clienti care doresc sa cumpere en detaille .contabilul meu imi spune ca nu se poate vinde in ambele ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals lilicu lilicu Buna seara! O persoana cunoscand numar meu de autorizatie CECCAR -expert contabil a semnat cu numele meu situatii financiare pe anii 2008/2009/2010 fara ca ... (vezi toată discuția)
Gestiune globala vidiva vidiva in 2009 s-a tinut gestiunea global. normal trebuiau sa fie 2 gest. prog de conta le-a inreg si desc ca atare. e gresit? daca da , ce se mai poate face ? pt ... (vezi toată discuția)