avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... fals si uz de fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

fals si uz de fals

Buna seara!
O persoana cunoscand numar meu de autorizatie CECCAR -expert contabil a semnat cu numele meu situatii financiare pe anii 2008/2009/2010 fara ca eu sa stiu . Cum pot cere in instanta anularea respectivelor bilanturi avand in vedere ca persoana este actualmente anchetata de politie? Cam ce solutie ar trebui sa dea politia si daca in acest caz Administratia finaciara la sesizarea mea ar putea da amenzi pentru depunere de bilanturi nesemnate? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:58, 17 Septembrie 2012
depuneti plingere la politie si cereti ca parchetul sa solicite instantei de judecata (daca se va ajunge la trimiterea in judecata a persoanelor respective) si anularea actelor semnate in fals. Are aceasta competenta, exista un RIL al ICCJ (sper sa nu gresesc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere confruntarea cu expertul contabil judiciar dintr-un dosar penal în care m-am constituit parte civilă, știind că acesta a dat niște informații ilegale și false ? flory_mr flory_mr Eu sunt constituit Parte Civilă (vătămată) într-un dosar penal cu nr.2009/P/2014 intentat în Iunie 2014 de noua conducere a Asociației de Proprietari, ... (vezi toată discuția)
Contracte de inchiriere false ori corecte? proces_ro proces_ro Pe locuinta mea s-au incheiat (prin inselatorie zic eu) 3 contracte de inchiriere cu mandatarul meu. Formularele contractelor de inchiriere au fost intocmite ... (vezi toată discuția)
Model si termen actiune in pretentii zahsor zahsor In principiu este vorba despre o persoana care a folosit numele meu si semnatura in fals prin intermediul unei primarii pentru a accesa fonduri ... (vezi toată discuția)