avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru tulburarea linistii publice, dosar pe ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru tulburarea linistii publice, dosar pe rolul instantei

Va salut , am luat o amenda pentru tulburarea linistii publice , am contestat amenda , m-am legat de faptul ca procesul verbal a fost facut in lipsa , fara martori fara semnatura , si fara sa am dreptul sa fac obiectii
In fine marti trebuie sa ma prezint la judecatorie , la proces , nu mi-am luat avocat ca nu cred ca se merita , ce ma sfatuiti sa fac? sa ma prezint? ce sa spun la proces?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
edee, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 18:40, 28 Ianuarie 2012
Nu exista cuvinte magice,trebuie sa va sustineti cauza si sa solicitati anularea procesului verbal .
Este bine sa va prezentati la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru tulburarea linistii publice edee edee Buna ziua tuturor , tocmai am aflat ca am luat o amenda pentru tulburarea linistii publice si vreau neaprat sa o contest si as avea mare nevoie de ajutorul ... (vezi toată discuția)
Prezentare martori catalindiakonus catalindiakonus Salutare! De aproape un an ma aflu intr-un proces civil in care am contestat o amenda de circulatie. Ma judec cu Primarul Constantei - Politia Locala ... (vezi toată discuția)
Pls lamuriri !!! urgente!!! sso sso Buna ziua ! azi am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de martor la un proces citez \\\"FOND - plangere contraventionala\\\"....in caz de ... (vezi toată discuția)