avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Protocol intre CASMB si CASAOPSNAJ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Protocol intre CASMB si CASAOPSNAJ?

sunt asigurat la CASAOPSNAJ.mama nu are nici o sursa de venit in urma sistarii pensiei pe caz de boala de catre cei de la INEMRCM in luna august 2011.as dori sa stiu daca o pot interna intr-un spital de stat dupa ce devine coasigurata la asigurarea mea de la CASAOPSNAJ.mai precis daca exista un protocol de colaborare intre CASMB si CASAOPSNAJ.CU RESPECT.MULTUMIRI PTR UN EVENTUAL RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: Andreea-Ionescu , utilizator 00:05, 29 Ianuarie 2012
Faceti o cerere si vedeti ce va raspunde .
Exista protocol incheiat intre Casa de asigurari de sanatate si OPSNAJ.

Poate va ajuta si acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul opsnaj LupuGabriel LupuGabriel soţia mea care este în prezent casnică poate beneficia de asigurarea mea medicală, dat fiind faptl că sunt asigurat OPSNAJ? (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintelor kytynusi kytynusi Am o casa La care am sistat constructia in urma cu ceva vreme casa se afla in stadiu de ...ziduri din caramida si acoperis, fara usi ferestre sau alte ... (vezi toată discuția)