Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un model de plangere adresata domnului inspector general al politiei.Am fost agresata verbal de un agent de politie dintr-o localitate de langa Buzau si as dori sa depun plangere pe numele acestuia dar nu stiu sa formulez plangerea.Astept un raspuns de la dvs.Multumesc anticipat.
Plangerea se depune la Inspectoratul de Politie al judetului unde locuiti. Formulati o plangere normala in care descrieti in amanunt ce aveti de relatat.
Pot sa trec in plangere ca pe langa faptul ca am fost agresata verbal de agentul de politie am intanpinat si dificultati din partea celorlalte cadre de politie care mi-au raspuns la telefon in bataie de joc dupa ce am intrebat ce pot sa fac mai departe dupa ce am depus plangerea penala la politia din Buzau acestia mi-au spus,, ca mai bine s-o sun pe tanti Florica ca sa-mi de-a un raspuns dar ca nu sunt siguri daca aceasta imi va raspunde la telefon:.
Dupa aceia am fost in audienta la comandatul de politie , i-am spus ce mi-au facut la telefon angajatii de la politie iar raspunsul sau a fost,,ca poate a raspuns cei de la informatii de la parterul cladirii(dar aceia erau to politisti)Comandantul nu a luat nici o masura fata de cele relatate de mine plus ca am fost in audienta a doua oara si i-am spus ca in momentul in care scrieam reclamatia dictata de agetul de politie acesta mi-a smuls pixul din mana dupa ce i-am raspuns ca nu doresc sa ma impac cu persoana invinuite de mine,continund sa tipe la mine ca nu are timp s astea de vorba cu mine ca se grabeste.Dupa o saptamana m-am dus din nou la politie sa ma interesez de raspunsl la plangerea facuta de mine iar agentul de politie mi-a spus ca raspunsul il primesc de la parchet dupa ce m-a facut sa-mi schimb plangerea penala intr-o reclamatie la politie dupa ce i-am spus ca nu am timp sa vin in localitate deoarece locuiesc in Bucuresti atunci agentul de politie mi-a spus ca ca oricum persoana invinuita de mine v-a fi amendata iar amenda nu v-a fi sub 500 ron,fara sa-mi spuna ca legea pt calomie si insulta a fost abrogata .Am aflat despre aceasta de la primul procuror din localitatea respectiva.Nu inteleg dece atata bataie de joc din partea cadrelor de politie impreuna cu comandatul de politie fiind indiferenti fata de problemele personelor care li se adreseaza .Mai mult decat atat in anul 2021 luna octombrie am avut un frate care a fost batut de cineva ,a fost internat de urgenta la spital si operat dupa ce i-a fost sparta peritonita fiind lovit in abdomen .In perioada aceia am sunat la politia din localitatea respectiva sa spun
ca fratele meu a fost batut si este internat sioperat la politia din localitea respectiva ,,Politia mi-a spus ca v-a trimite pe cineva acolo sa-i ia o declaratie fratelui meu.Dupa trei zile m-am dus in localite la spital la fratele meu si l-am intrebat daca a fost politia la el iar acesta mi-a spus ca nu l-a cautat nimeni.Am plecat la sectia de politie sa ma interesez de ce nu s-a dus cineva la spital sa-i ia o declaratie fratelui meu iar iar agentul de polotie mi-a spus ca nu se duce deoarece fratele meu are 60 zile la dispozitie ca sa depuna plangere.La trei zile fratele meu a murit si m-am confruntat din nou cu starea de lehamite si indiferenta a politiei din loclitate.Ce ma
Teapa okazii
mivv246
Am comandat in urma cu cateva zile un telefon ce ar fi trebuit sa fie in stare perfecta de functionare, dupa cum imi spusese vanzatorul, user cu calificative ... (vezi toată discuția)
Martor sau complice?
xuser
Ma confrunct cu urmatoarea speta concrenta.
O fata, impreuna cu prietenul ei tot insistau sa iesim la o intalnire.Am primit acel nr. de telefon datorita ... (vezi toată discuția)