avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine imi apara drepturile in relatia cu Primaria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine imi apara drepturile in relatia cu Primaria

Salut,
Ma confrunt cu un abuz al Primariei sector 3 care a alocat locul meu de parcare platit la zi unui vecin cu care sunt acum in conflict. Cui trebuie sa ma adresez ca sa imi apere drepturile, deoarece cu angajatii primariei nu se poate avea dialog?
Cel mai recent răspuns: pge71 , utilizator 10:46, 30 Octombrie 2008
In primul rand....Primariei sector 3! Intocmiti o plangere in care sa aratati motivele dvs de nemultumire - anexati copie dupa actul prin care v-a fost atribuit dvs locul de parcare si dovada platii taxei de concesiune la zi, precum si - daca aveti - copie dupa actul prin care a fost alocat acelasi loc de parcare vecinului dvs. Daca nu-l aveti solicitati sa faca Primaria cercetari daca exista vreun act prin care sa ii fi fost alocat acelasi loc de parcare numitului...X,..vecinul dvs.
In termenul legal de 30 de zile, Primaria trebuie sa va raspunda. In functie de acest raspuns va puteti adresa instantei de contencios administrativ.
Problema e putin mai complicata, primaria a re-vopsit parcarea si acum locurile de pe autorizatie nu mai corespund cu cele marcate cu vopsea. Primaria spune ca a pus afise sa ne prezentam sa ne schimbe cu pixul nr in autorizatiile din 2007, nu au avut chef si hartie sa emita altele noi, eu insa nu am vazut nici un anunt si nici nu am stat sa verific in autorizatia veche daca numarul mai corespunde. La revopsire le-au iesit 2 locuri in plus, probabil au inghesuit masinile, iar locul pe care eu parchez fizic de 4 ani l-au dat unui vecin care nu avea loc, iar pe mine ma pun sa ma mut pe locul de langa mine, care nu e platit dar e ocupat de cca 10 ani de un vecin care nu poate fi dat la o parte. Nu inteleg de ce nu i-au dat celui care n-avea loc locul acesta neplatit de langa mine si ma pun pe mine sa ma cert cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare imprumutat mike2467 mike2467 Buna ziua. Am si eu o disputa cu un vecin legat de locul de parcare. Situatia sta in felul urmator: locul de langa el este a unei vecine cu care sunt in bune ... (vezi toată discuția)
Problema loc de parcare apartament sectorul 4 ionutp0303 ionutp0303 Buna ziua, Am achizitionat de ceva timp un apartament nou in spatele Grand Arena (Sectorul 4 ). Am o probema cu locul de parcare, aceste locuri de parcare ... (vezi toată discuția)