avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Barem admitere barou 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Barem admitere barou 2007

Buna!
Poate are cineva baremul din 2007, as vrea sa stiu ce subiecte au fost, si cum arata raspunsul.
Dar in legatura cu subiecte, care a fost procedura?
Cel mai recent răspuns: pepe2008 , utilizator 22:51, 19 Noiembrie 2008
In primul rand, subiectele (cel putin in Dambovita) s-au tras la sorti, deci nu stiai decat tematica, fara a sti exact cum suna subiectul).
In al doilea rand, difera de la judet la judet, ca de aceea se trage la sorti.
Iar in al treilea rand, ar fi culmea sa ne apucam sa va spunem raspunsurile la ditamai tematica. Ar insemna sa scriem o carte pentru dvs. Mai bine invatati in timpul asta, decat sa ne scrieti noua si sa ne cititi raspunsurile.
Mergeti la baroul unde doriti sa va inscrieti la examen si cereti tematica ca sa stiti ce sa invatati!
=D>, noroc ca mai exista oameni ca tine care sa se creada asa importanti... Intrebarea era una simpla: ce subiecte s-au dat si cam care a fost baremul. E important pentru unii sa stie cam ce anume dintr-un subiect se puncteaza. Dar ma rog unde parerea si importanta personala depasesc limitele bunului simt fara nici o baza reala, te fac sa dai un raspuns inutil si lipsit de continut. Aaaa si sa stii ca daca nu iti puneai roba pentru poza, noi toti te-am fi respectat mai putin... =)).
Multumesc pentru suport!
Exact la asta m-am referit!
A verificat cineva daca s-au afisat la Baroul Bucuresti listele cu cei carora li s-au admis de comisie dosarele in vederea sustinerii examenului de admitere in profesia de avocat?
Deoarece ... sunt mai putin de 15 zile pana la inceperea examenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Care cat ati invatat mars0212 mars0212 Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)