avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Termen limitã de susþinere a examenului de licenþã
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Termen limitã de susþinere a examenului de licenþã

Am terminat facultatea în 2009 şi am suţinut examenul de licenţă în anul 2009 şi am picat-o. Exista o limita de timp , prevazuta de lege, in care trebuie sustinut examenul de licenta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:27, 29 Ianuarie 2012
Nu este o limita, nici de timp, nici ca numar de incercari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un student nu promoveaza examenul de licenta de doua ori consecutiv trebuie sa scrie alta lucrare? Irina_F Irina_F Buna ziua, Am o prietena care a absolvit facultatea in 2015, nu are restante, dar nu a sustinut examenul de licenta in 2015 deoarece nu avea lucrarea de ... (vezi toată discuția)
Examen licenta simona iuliana simona iuliana Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu, in cat timp de la terminarea facultatii se poate sustine examenul de licenta. Multumesc, (vezi toată discuția)
Autor maria_andreica77@yahoo.com maria_andreica77@yahoo.com Buna ziua, am terminat management id Spiru Haret in 2009,si nu am primit inca diploma. Intrebarea mea este :daca pot sustine la o alta facultate examenul ... (vezi toată discuția)