avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vreau sa-l dau in judecata pe preot si sa-i cer ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vreau sa-l dau in judecata pe preot si sa-i cer despagubiri

Buna ziua ! Am si eu niste probleme cu preotul de la mine din sat . Deci eu traiesc la tara , si sunt adept al muzicii rock , ma imbrac specific genului muzical pe care-l ascult , in negru , pantaloni de piele , am plete , si port diferite amulete la gat . Fara a avea vreun conflict cu preotul din sat , ma pomeneste foarte des la biserica din sat , si zice lumii sa se fereasca de mine , si sa ma ignore , ca eu nu sunt a lui Dumnezeu . S-a intamplat sa am probleme cu satenii , sa fiu amenintat , sa strige dupa mine . Am vreo sansa ca acest preot sa fie pedepsit de lege , pt ca eu vreau sa il dau in judecata , si sa-i cer despagubiri pe chestia asta . Pt ca eu din cauza lui m-am mutat in oras in chirie , nu mai puteam sta in satul ala .
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:32, 29 Ianuarie 2012
da, in masura in care puteti demonstra ca vi s-a adus un prejudiciu aveti dreptul la daune morale. nu este insa usor.
faceti o plangere la

[ link extern ] /

si la patriarhie.
la politi/parchet de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O biserica de cartier deranjeaza zilnic linistea comunitatii klehus klehus In urmca cu aproximativ 1 an de zile in dreptul cladirii in care am domiciliul s-a daramat un parc pentru copii pentru a se construi o biserica fara a intreba ... (vezi toată discuția)
Mare problema cu biserica gugy gugy As dori sa stiu daca am vreo sansa de cistig dind in judecata biserica(probabil) sau ma rog, pe cei care raspund de ea. Problema e zgomotul cauzat de clopotele ... (vezi toată discuția)
Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)