avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitate secundara caen 8211 si 8219
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitate secundara caen 8211 si 8219

Poate o persoana fizica autorizata ,care are actv. principala 7430 ,activitati de traducere , sa faca si activitati de secretariat respectic codurile caen 8211 si 8219 sau una din ele ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 18:18, 30 Ianuarie 2012
legal ORC nu autorizeaza traducator ca PFA ceea ce contravine practici, traducatori care vor sa colaboreze cu notari sau avocati solicita autorizare de traducator la Ministerul Justitiei si fac traduceri legalizate restul fac traducere nelegalizata firmelor: corespondenta, pregatire documente,etc. inclusiv secretariat .
Multumesc ,sa inteleg ca un traducator autorizat de Ministerul Justitiei isi exercita meseria doar pe baza autorizatiei pe care o are si se inregistreaza la fisc ?
Cred ca raspunsul il gasiti citind discutia de aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen la pfa dmarina dmarina Buna ziua nu inteleg de ce sa merg la ONRC pentru a adauga un cod CAEN secundar la PFA. Eu nu am certificat constatator, ci certificat de inregistrare fiscala ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pfa Alina Georgiana9 Alina Georgiana9 Buna ziua! Vreau sa-mi deschid un PFA si ma intereseaza care sunt codurile CAEN corespunzatoare ocupatiei de consilier dezvoltare personala, trainer/formator ... (vezi toată discuția)
Apostila de la haga lhuana lhuana Buna!Sunt studenta la facultatea de litere anul 1 si as vrea ca in viitor sa imbratisez meseria de translator dar am o singura nelamurire, pentru a legaliza ... (vezi toată discuția)