avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchidere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchidere firma

Care este procedura inchiderii unei firme-SRL? Ce se intampla cu activele firmei (cladire, auto), in conditiile in care firma nu are datorii de nici un fel; precizez ca firma are un administrator unic.
Cel mai recent răspuns: afaceriiolden , utilizator 19:39, 29 Ianuarie 2012
Documentele necesare pentru înregistrarea menţiunilor privind dizolvarea voluntară şi lichidarea a unui SRL le gasiti aici
[ link extern ]

Activele societatii , in cazul in care nu exista datorii, se pot vinde sau se poate hotărî asupra modului în care activele ră­mase vor fi împărţite între asociaţi.

asociatul unic nu are nevoie de lichidator, depuneti o cerere la finante in vederea radieri, lichidarii firmei si beneficiati de indrumarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma Popesku Popesku Buna ziua, fata mea are o firma infiinta in 2010 dar nu a reusit sa faca mare lucru, adica mai nimic. Am incercat sa gasim clienti, am avut un agent vreun an ... (vezi toată discuția)
Am o sc care nu mai are activitate Emmanuel_ro Emmanuel_ro buna ziua , am o SC din anul 2008 am functionat aproximativ 2 ani apoi din 2010 nu sa mai lucrat ...acum vreau sa stiu ce e de facut sa o inchid sau sa o ... (vezi toată discuția)
Cum se poate radia voluntar o firma? alina240 alina240 Buna ziua, As avea urmatoarea intrebare. Detin o firma(SRL) si as dori sa o radiez. Va rog daca se poate sa imi spuneti care ar fi procedura si ... (vezi toată discuția)