avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUSTODIE MINOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUSTODIE MINOR

mentionez caci este plecata de 2 ani , timp in care mi a interzis sa am legaturi personale cu minorul
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:42, 29 Ianuarie 2012
Dacă veţi proba cele susţinute, este foarte probabil ca instanţa să vă încredinţeze minorul spre creştere şi educare.

Totuşi, în lipsa îndeplinirii procedurii de citare, nu se poate trece la judecată.

Va trebui să vă înarmaţi cu multă răbdare, şi vă sfătuiesc să apelaţi la serviciile unui avocat.
Nu mai deschideti alte topicuri cu acelasi subiect, continuati unde ati inceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie sebmis sebmis Buna seara!In cazul in care parintele care are custodia minorului pleaca la munca in strainatate si lasa minorul in grija bunicilor,celalalt parinte poate cere ... (vezi toată discuția)
Cum pleci in ue cu copilul fara procura din partea tatalui? Daniela0407 Daniela0407 Buna ziua, am si eu o problema destul de complicata si sper sa gasesc o rezolvare prin intermediul dvs. Am o fetita de 3 ani si jumatate si as dori sa plec ... (vezi toată discuția)
Divort-copii minori michaell 14 michaell 14 buna ziua! sunt tatal a doi copii minori, unul de 3 ani si celalalt de 12 ani acum 2 saptamani am primit citatie ,sotia deschizand proces de divort iar ... (vezi toată discuția)