avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce sanse am sa-mi recuperez permisul sau sa primesc o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce sanse am sa-mi recuperez permisul sau sa primesc o dovada?

Am fost prins cu olcolemie de 0.59 aer si la singe a iesit 0,85 prima proba si a doua 0,65 rog sa imi spuna si mie am sanse sa imi dea permisu sau ce se poate face ,stau de 7 luni si nuam primit nici un raspuns!!!!!!!!!!
Va multumesc pentru sfat
Cel mai recent răspuns: dragutzpgh , utilizator 23:14, 29 Ianuarie 2012
faceti cerere la procuror sa va dea o dovada sa puteti sa circulati pana la solutionarea dosarului...ca va poate tine si 2 ani
SA FAC O CERERE LA PROCUROR DA NU STIU UNDE ?
AM FOST OPRIT DE CEI DE LAILFOV MA POTI INDRUMA UNDE?
Ori la parchetul de pe langa judecatoria Buftea, ori la parchetul de pe langa judecatoria Cornetu... depinde in ce localitate din Ilfov... iar cererea este pentru a va elibera o dovada de circulatie
IN BRAGADIRU SA INTIMPLAT
PE CIT SE DA DOVADA ?
la cornetu va duceti atunci... pe loc va da dovada

Alte discuții în legătură

Eliberarea permisului de conducere, solutionarea dosarului penal ciocolata99 ciocolata99 in data de 27.07.2008 am cumparat o motocicleta .. neinmatriculata .. in timpul unei probe .. am fost prins pe drumu judetean de catre politie.. mi-au ... (vezi toată discuția)
Pot sa conduc pana imi ridic permisul de la politie? ContSters213190 ContSters213190 Acum 6 luni ( ieri s-au implinit ) am fost prins in trafic cu o imbibatie alcoolica in aerul expirat de 0,42 . Am fost dus la probele de sange unde mi`a iesit ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan ContSters213190 ContSters213190 M`au prins baut la volan,acum 3 luni,cu o alcoolemie de 0,42 in aerul expirat si 0,85 in sange pe prima proba,iar pe a doua 0,65,in parcare :D . Pe atunci ... (vezi toată discuția)