avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rca anularea unui dosar de dauna de aproximativ 1500 ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca anularea unui dosar de dauna de aproximativ 1500 lei.

bunaseara !ma adresez dupa aproximativ 3 ani de absenta....in luna noiembrie conducatorul unui autoturism a intrat in mine in timpul in care eu eram stationat in parcare.dauna fiind una de aproximativ 1500 roni (bara spate senzori si semiaripa umpic infundata)am intocmit acel formular de constatare si apoi am plecat cu el la sediul firmei ardaf care in acea perioada avea sa devina generalli..pana sa ajung aici conducatorul celuilalt autoturism nu prea a avut timp din nu stiu ce motive sa se prezinte cu masina pt a i se face si lui poze....durnand mai bine de 2 saptamani venirea lui pt a i se face poze de catre acel constatator la locul cu pricina.toate bune si frumoase pana am aflat ca nu avea cum sa intre acel conducator in mine si mi.au dat dosarul la antifrauda sau ceva de genu.....am sunat la bucuresti m.au redirectionat la cluj ca acolo e sediul apoi la galati la un alt inspector sandu i....pana mi s.a zis sa astept ca vor veni nu stiu ce oameni sa imi ia declaratie mie si acelui conducator care l.a durut in partea dorsala avand casco si era de negasit.....am dat declaratie m.au prelungit cu 3 luni m.au pus sa fac o schita si acasa am facut.o in paint si am facut.o exact invers de fapt ele erau la fel numai ca gresisem literele corespunzatoare masinilor in loc de a ford focus trecusem b care era renaultu si de aceea mi s.a zis sa astept astept pana am sunat si mi.au zis ca e anulat ca nu stiu ce si atat.ce pot face ca s bijte jepcari pe fata ..pt altii care dau daune voite imediat le gasestr cale pt.mine care am o dauna de rasul lumii imi cauta motive .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: STURZU , utilizator 14:16, 30 Ianuarie 2012
Daca ati gresit schita si declaratia le-ati dat un motiv foarte clar sa va respinga dosarul. Nu mai aveti sanse decit in instanta.
ideea este ca m.a pus dupa ce le-am facut schita pe hartie de constatare la aproximativ 2 saptamani dupa........daca nu am primit ink instiintare despre dosar...nu pot face o cerere???sau ceva de genul cajavascript:void(0); am intelesc ca dupa 3 luni de zile daca nu ai fost instiintat si faci nu stiu ce cerere poti recupera valoarea sau ceva de genul va multumesc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum droguri de risc DerzelasDacul DerzelasDacul Bună ziua. In 2016 am fost citat intr.un dosar ca și martor. Am recunoscut consumul a 1.0 grame de cannabis și procurarea să cu titlu gratuit - deținere ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu un tir care nu a păstrat distanța și m-a lovit când voiam să fac stânga pe linie continuă: este culpă comună, cum s-a stabilit la poliție? Cristimarin25 Cristimarin25 Acum aproximativ 2 luni si ceva am fost lovit de un tir care nu a păstrat distanța si avea destulă viteza Eu am fost transportat la spital cu un hematom ... (vezi toată discuția)
Executare silită noul cod de procedura Ioanaeu1985 Ioanaeu1985 Bună ziua, Am luat un credit de la o banca in 2008, din 2011 nu a mai plătit ratele gasindu.mi loc de munca in alt județ. In 2012 banca a cesionat ... (vezi toată discuția)