avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract

buna ziua as dorii sa stiu si eu cat ma costa la notar pentru un contract de angajare,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 30 Ianuarie 2012
ahyl33 a scris:

buna ziua as dorii sa stiu si eu cat ma costa la notar pentru un contract de angajare,va multumesc.

doriti sa va angajati la un birou notarial? doriti sa cunoasteti care sunt contributiile aferente salariului? pentru asta ar fi trebuit sa ne spuneti care e salariul.....
Fiti mai explicit/a. Ce legatura este intre contractul de munca incheiat cu angajatorul si notar?
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
ContSters42179, utilizator
@ ahyl33

Banuiesc ca doriti sa stiti amanunte despre acel ”sistem inchis” privind angajarile in cadrul unui birou notarial ... aceste amanunte va poate spune doar un notar public ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb locuinta, taxe notariale ContSters287867 ContSters287867 Doresc sa fac un schimb de locuinta in alt oras. Am gasit deja un doritor. Pentru ca am mai facut greseli, apelez la dumneavoastra. As dori sa stiu pasii de ... (vezi toată discuția)
Taxa divort la notar Ileana86 Ileana86 Buna seara.as dori si eu eu sa stiu cat costa taxa de divort cu copii minori la notar buzau.multumesc (vezi toată discuția)
Grila notarilor fannne fannne Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva vreun site unde este publicata integral grila notarilor cu valorile proprietatilor pentru a se putea ... (vezi toată discuția)