avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Taxa divort la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Taxa divort la notar

Buna seara.as dori si eu eu sa stiu cat costa taxa de divort cu copii minori la notar buzau.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 23:35, 20 Iulie 2013
Luati legatura cu un notar din Buzau (daca la localitate va referiti) si acesta urmeaza sa va stabileasca onorariul.
Nu se pot da asemenea informatii pe site stimata doamna, in plus onorariul notarilor difera de la un birou la altul chiar si in acelasi oras. Adresati va unui birou notarial din Buzau si veti afla. Trebuie sa stiti ca notarul competent in a desface casatoria este fie cel de la locul incheierii casatoriei fie cel de la domiciliul comun al sotilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul la notar cu minor sducu sducu Buna ziua As dori sa ma interesex privind divortul la notar. Am 2 copii, unul minor si eu sunt partea care se separa. Trebuie un birou notarial in orasul in ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor! Alex2yo4u Alex2yo4u Bună ziua!!! Eu împreună cu soția și fetița noastră locuim in Bucuresti la părinți mei care stau la curte unde ne-am facut si noi propria casă! Dupa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez carmenspata carmenspata Buna ziua,am si eu o intrebare la dumneavoastra.vreau sa divortez de.. sotul meu,pe cale amiabila ,la notariat.Dorersc sa stiu cit dureaza si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)