avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot sa ma suspend din functia publica si sa ma angajez ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot sa ma suspend din functia publica si sa ma angajez in alta parte?

daca sunt functionar public pot sa suspend raportul de munca si sa ma angajez altundeva cu carte de munca?
Cel mai recent răspuns: opt_mgh , utilizator 12:23, 3 Februarie 2012
teoretic, da, atata vreme cat activitatea prestata, nu are legatura directa sau indirecta cu fisa postului detinuta ca fp. si e raport de serviciu...nu de munca. :)
Legea functionarilor publici. Legea 188 1999 actualizata privind Statutul funcţionarilor publici,
publicata in Monitorul Oficial nr. 365 din 29.5.2007. (Ultima data actualizata prin: Lege-cadru nr. 284/2010 - privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice 01 ianuarie 2011 M. Of. 877/2010 Art. 35 , Art. 63 , Art. 65 , Art. 67 , Art. 69 , Art. 77)

vedeti art. 94, 95 si 96

verificati si daca nu intrati si sub incidenta art 99 alin(1) lit. a, b, c, e si g, pentru ca atunci veti face parte din Corpul de rezerva al functionarilor publici timp de inca 2 ani si trebuie sa aveti grija cu pastrarea secretului profesional si a celorlalte obligatii avute ca functionar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! dacă sunt functionar public, cu funcție de conducere ... Paula Elena Paula Elena Bună seara! Dacă sunt functionar public, cu funcție de conducere intr-o instituție a administrației publice locale, pot fi cenzor al unei asociații de ... (vezi toată discuția)
Al doilea loc de munca pentru functionarii publici ptrclavinia ptrclavinia Am inteles bine din L 330/ 2009, fp au voie de la aparitia legii sa aibe un al doilea loc de munca?? (vezi toată discuția)
Pot sa-mi suspend raportul de serviciu daca ma pensionez de invaliditate? cozette cozette Am o intrebare: - am o vechime in munca de 31 ani si varsta de 50 ani si sunt functionar public. Din 2011 am certificat de incadrare in grad de handicap ... (vezi toată discuția)