avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cumparare brazi si refacturare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cumparare brazi si refacturare

primesc brazi prin ct 482 de la unitatea mama si ii inreg in 3021. Ii vând unei firme cu factura cu acelasi pret si inreg pe 7588., cu Tva-ul aferent . E corect?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:28, 30 Ianuarie 2012
Fiind adusi de la firma mama in scopul vanzarii, cred ca trebuie inregistrati in contul 371 "Marfuri" iar la vanzare prin contul 707 "Venituri din vânzarea mărfurilor".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila reparatie calculatoare alexs1985 alexs1985 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum ar fi corect sa inregistrez o factura de\" Reparatie unitate centrala\" . Am o firma in domeniuL IT ( servicii de ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune gabitza1980 gabitza1980 Buna ziua.Am si eu urmat.situatie: 1.o societate neplatitoare de TVA care desf.comert.cu amanuntul : CANT.=25 BC P.U = 1.3 RON/BC ... (vezi toată discuția)
Inregistarari contabile in domeniul de prestari servicii in constructii aniko85 aniko85 o firma se ocupa cu pompare de beton. cumpara betonul, face pompare si factureaza impreuna servici +beton(nu lucreaza cu adaos). ce cont folosesc pt ... (vezi toată discuția)